Стосунки влади з олігархією на Україні і їх вплив на формування української політики (інформаційний вимір) - Прокоп, М.; П'єхов'як-Лампарська, Й.; Prokop, M.; Piechowiak-Lamparska, J. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
The aim of this study was to analyze the relationship Ukrainian authorities with oligarchy and show its impact on foreign policy. Author was focusing on the analysis of the oligarchic clans and presented their pat on future foreign policy.
Relationships power oligarchy to Ukraine and their impact on the Ukrainian policy (information dimension)
М.Прокоп (Maryana Prokop), аспіранткa кафедри Східної Європи Університету Миколи Коперника в Торуні (Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu) Й.П'єхов'як-Лампарська (Joanna Piechowiak-Lamparska), аспіранткa кафедри Східної Європи Університету Миколи Коперника в Торуні (Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu) (Польща , м. Торунь) Науковий керівник: проф., докт. габ. Інституту політології Департаменту соціальних наук Вармінсько-Мазурського університету О.Васюті (О. Wasyuti) (Польща, м. Ольштин)
Keywords: Ukraine; oligarchy; clans; government; foreign policy