Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами - Грицюк, Наталія Олександрівна; Івашко, Олена Анатоліївна; Сак, Тетяна Василівна (Вежа_Друк, 2022)
Навчальний посібник містить основні змістовні положення розроб- лення стартап-проєктів: особливості стартап-проєктів, формування команди стартапу, розробка продукту для стартапу, бізнес-моделю- вання, маркетингове планування стартапу, розроблення бізнес-плану стартап-проєкту, правові аспекти реалізації стартапів, інтелектуальна власність та патентування стартапів, складання їх фінансового плану та маркетингового планів. Для студентів усіх економічних спеціальностей, а також для всіх, хто бажає поглибити свої знання з особливостей створення та реалізації стартапів.
Keywords: інноваційне підприємництво; Сутність стартапу; Вступ до дизайн-мисленн; Рivot стартап проєкта; Методологія розвитку клієнтів (СustDev); 334.723-022.326:330.341.1(075.8)