Лексичний мінімум з англійської мови - Канонік, Наталя Петрівна; Семенюк, Антоніна Афанасіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Лексичний матеріал охоплює 10 тем навчального курсу. Лексичний мінімум побудований в хронологічному порядку, містить основні словосполучення, ідіоми, фразові дієслова, важливі для розуміння завдань підручника. Методична розробка рекомендована як допоміжний засіб вивчення дисципліни «Англійська мова», а також може бути використаний для студентів з другої іноземної мови.
Навчально-методичні матеріали з англійської мови розроблені для студентів факультету іноземної філології, які навчаються за підручником Roadmap видавництва Pearson для оволодіння мовою рівня B2+.
Keywords: основний словник; essential vocabulary; навчальні матеріали; learning aids; give it a go; спробуй; kind acts; добрі вчинки; English in action; англійська в дії; 811.111’373.4(07)