Політика в особах - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, Історичний факультет, 2014)
Бібліографічний покажчик складений на замовлення кафедри політології (СНУ ім. Лесі Українки, Історичний факультет ) на допомогу навчальному процесу та в науковій роботі. Видання включає книги, статті в продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях (наявні у фондах бібліотеки). Література, подана в покажчику, згрупована у розділи: 1. Феномен політичного лідерства у політичному житті суспільства 2. Державницькі мужі Київської Русі 3. Князі Галицько-Волинської держави 4. Організатори боротьби селянських і козацьких мас XVI - початку XVII ст 5. Володарі гетьманської булави 6. Українські політичні діячі початку ХХ ст. 7. Політичні лідери ХІІІ–ХІХ ст. 8. Комуністичні вожді Росії 9. Фашистські тоталітарні лідери 20–30 років ХХ ст. 10. Політичні діячі початку ХХ ст. 11. Політичні діячі середини ХХ ст. 12. Радянські партійні лідери 13. Комуністичні лідери другої половини ХХ ст. 14. Політичні лідери світу другої половини ХХ ст. 15. Українські політичні діячі кінця ХХ ст. Розміщення бібліографічних матеріалів у розділах подано за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Підбір бібліографічної інформації завершено у квітні 2014 р.
Keywords: бібліографічні видання; політичні лідери; політична еліта; 66.0я1