Формування особистості майбутніх учителів молодших класів - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Приймачук, Наталія Володимирівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2017)
У статті актуалізовано поняття "особистість майбутнього учителя початкових класів", авторами досліджено особливості її формування, сформульовано короткі методичні поради.
Keywords: початкова школа; особистість майбутнього учителя початкових класів; професійна компетентність; особистісні якості; формування особистості майбутнього учителя