Модифікація романістики Ліни Костенко як ознака авторського стилю - Грисюк, Володимир; Hrysiuk, Volodymyr (Херсонський державний університет, 2012)
У науковій статті розглядається творчість Ліни Костенко в аспекті закономірної трансформації родів та жанрів: поезія–ліро-епос–проза. In the scientific article discusses creativity Kostenko in terms of the according transformation genera and genres: poetry, lyric-epic-fiction.
Modification romanistic Kostenko as a sign of the author's style
Keywords: ліро-епос; жанр; роман у віршах; героїчна поема; історія; lyric-epic genre; the novel in verse; the heroic poem; history