Особливості перекладу синтаксичних конструкцій, що містять дієслова умовного способу (на матеріалі української, французької та іспанської мов) - Сінченко, Євгенія Іванівна; Sinchenko, Yevheniia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Актуальність дослідження вбачаємо у порівняльному вивченні способів передачі умовної залежності у французькій, іспанській та українській мовах. Предметом нашого дослідження стали умовні залежності поверхневої та глибинної структури в українській, французькій та іспанській мовах.
Keywords: дієслова умовного способу; порівняльне вивчення способів передачі умовної залежності