Розвиток медичної інфраструктури в Луцьку в 1914–1920 рр. - Денисюк, Василь Іванович; Denysiuk, Vasyl I. (Волинський краєзнавчий музей, 2015)
У статті досліджено особливості розвитку медичної інфраструктури в місті Луцьк в 1914-1920 рр.
Keywords: Луцьк; лікарні; хвороби; епідемії; медицина; Перша світова війна