Краєзнавча (діалектологічна) практика - Нестерчук, Оксана Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації вміщують інформаційний опис краєзнавчої (діалектологічної) практики, основні етапи та види робіт, форми індивідуальних завдань, рекомендовану літературу та програму для записування лексичних одмін українських говірок. Для здобувачів освіти факультету філології та журналістики.
Keywords: фонетична транскрипція; краєзнавча практика; фонетика; морфологія; словотвір; синтаксис; лексика; 908(073)