Ізотермічний переріз системи Ag2Se–CdSe–In2Se3 при 820 К - Іващенко, І. А.; Змій, O. Ф.; Олексеюк, I. Д.; Ivashchenko, I. A.; Zmiy, O. F.; Olekseyuk, I. D. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Методами рентгенофазового, мікроструктурного аналізів та вимірюванням мікротвердості досліджено квазіпотрійну систему Ag2Se–CdSe–In2Se3. За результатами досліджень та літературними даними побудовано ізотермічний переріз при 820 К. Встановлено існування тетрарної сполуки Ag0,4Cd0,4In6,3Se10. The quasi-ternary system Ag2Se–CdSe–In2Se3 was investigated by XRD and microstructure analysis and microhardness measurements. The isothermal section at 820 K was constructed from the investigation results and literature data. The existence of a quaternary compound Ag0,4Cd0,4In6,3Se10 was istablished.
The Isothermal Section of Ag 2 Se–CdSe–In 2 Se 3 System at 820 K.
Keywords: рентгенофазовий аналіз; ізотермічний переріз; Ag2Se–CdSe–In2Se3; X-ray phase analysis; isothermal section; Ag2Se–CdSe–In2Se3