Особливості номінацій невербальних засобів позначення осуду в сучасній англійській мові - Черняк, Оксана Павлівна; Cherniak, Oksana P. (Національний університет "Острозька академія", 2007)
Розглядаються невербальні засоби вираження осуду в сучасній англійській мові. Досліджено особливості й частотність їх використання, проаналізовано взаємодію різних невербальних компонентів на позначення осуду.

The article deals with nonverbal means for the expression of condemnation in Modern English. Peculiarities and frequency of their usage are investigated. Interaction of different nonverbal components for the indication of condemnation is under consideration.
Peculiarities of Nominations of Nonverbal Means Expressing Condemnation in Modern English
Keywords: осуд; невербальні компоненти; просодичні НВК; проксеміка; condemnation; nonverbal components; facial expression; prosodic components; proximity