Використання інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах України за видами економічної діяльності - Тоцька, Олеся Леонтіївна (НУ «Чернігівська політехніка», 2024)
Досліджено особливості використання ІКТ на підприємствах України у розрізі видів економічної діяльності. Проаналізовано такі показники: кількість підприємств, які мали доступ до мережі Інтернет; базисні темпи зростання кількості підприємств, які мали доступ до мережі Інтернет; кількість підприємств, які здійснювали електронну торгівлю; обсяг реалізованої продукції (товарів, послуг) підприємств, отриманий від електронної торгівлі; використання соціальних медіа на підприємствах.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; підприємства України; види економічної діяльності