Чинники забезпечення сталого земельного менеджменту: огляд підходів і практик - Караїм, Володимир Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Визначено чинники забезпечення сталого земельного менеджменту
Keywords: Сталий земельний менеджмент; сталий розвиток; 658:351.82(082)