Концепція дистанційної освіти в Україні: переваги та недоліки - Маковецька, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Інформатизація освіти в Україні – один із найважливіших механізмів, що зачіпає основні напрями модернізації освітньої системи. Сучасні інформаційні технології відкривають нові перспективи для підвищення ефективності освітнього процесу. Змінюється сама парадигма освіти. Велика роль надається методам активного пізнання, самоосвіті, дистанційним освітнім програмам. Сьогодні навчання доцільно розглядати як безперервний динамічний процес.
Keywords: освіта; дистанційна освіта; Україна; Концепція розвитку дистанційної освіти в Україні; 37.02