Пріоритети фінансового забезпечення соціальної сфери - Кияниця, Д. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено пріоритети фінансового забезпечення соціальної сфери
Priorities for social security financial support
Keywords: соціальна сфера; фінансове забезпечення