Вступ до фаху - Карпчук, Наталія Петрівна; Karpchuk, Nataliia P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Видання містить виклад найбільш важливих проблем навчального курсу «Вступ до фаху» – базові теоретичні аспекти міжнародних відносин, суспільної комунікації й регіональних студій, тлумачення основних понять курсу. Посібник розрахований на студентів, що навчаються за спеціальностями «міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії», викладачів, аспірантів.
Keywords: міжнародні відносини; міжнародна система; дипломатичні переговори; суспільні комунікації; інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах; інтеграція; глобалізація