Купальське свято на Рожищенщині: традиції, трансформації, перспективи - Дмитренко, Алла Адамівна (My University, 2022)
Висвітлюються традиції купальського свята на Рожищенщині; причини трансформації купальських обрядів у 1960-х роках; сучасні обряди, приурочені до дня Івана Купала та перспективи відзначення свята.
Keywords: Рожищенщина; свято Івана Купала; купальські атрибути; персонажі купальського свята; трансформація традиційних звичаїв та обрядів