Психодизайн навчальної і професійної діяльності - Коць, Михайло Онисимович (My University, 2025)
Мета освітнього компонента «Психодизайн навчальної та професійної діяльності» – забезпечення формування у здобувачів освіти сучасного розуміння професіоналізму. Курс спрямований на засвоєння теоретичних знань про особливості різних видів трудової діяльності людини та її підготовки до праці. Також розглядаються психологічні аспекти виробничого навчання, а здобувачі освіти навчаються застосовувати сучасні психологічні рекомендації щодо організації навчальної та професійної діяльності, а також розвитку кар’єри. На основі отриманих знань формується психологічна готовність до здійснення кваліфікованої діагностичної, консультативної та корекційної роботи. Методичні рекомендації містять основні завдання, спрямовані на засвоєння освітнього компонента "Психодизайн навчальної та професійної діяльності" для здобувачів магістерського рівня ОПП «Психологія».
Keywords: психодизайн; навчальна діяльність; професійна діяльність