Економіка та організація торгівлі - Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі українки, 2020)
У конспекті лекцій розкривається роль та місце торгівлів економіці; багато уваги приділено організації та технології торгових процесів на оптових підприємствах; охоплено питання, пов’язані із роздрібною торгівлею.Рекомендовано студентам 3 курсу галузі знань 07 «Управління та адміністрування»
ВСТУП…………………………………………………………………………………..5
ТЕМА 1. ЗНАЧЕННЯ, СУТНІСТЬ ТА ФУНКЦІЇ ТОРГІВЛІ …………………8
ТЕМА 2 ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСНОВИ ОПТОВОЇ ТОРГІВЛІ................................12
ЕМА 3 ВИДИ ОПТОВИХ ПОСЕРЕДНИКІВ ТА ЇХ ФУНКЦІЇ ЗА УМОВ РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ…………………………………………………………20
Keywords: торгівля; товаропостачання; організація торгівлі; торговельне підприємство; 339.138(075.8)