Діалектологія української мови : навчально-методичні матеріали для студентів спеціальності “Українська мова та література” - Громик, Юрій Васильович; Hromyk, Yu. V. (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2003)
Видання являє собою комплект дидактичних матеріалів, що містить дані про структуру курсу, планування аудиторних занять, а також завдання для самостійної роботи студентів. Для студентів спеціальності “Українська мова та література”.
Keywords: українська діалектологія; діалект; наріччя; говірка; діалектне явище; діалектизм; ареальна лінгвістика; діалектографія