Основи критичного мислення - Опейда, Людмила Миколаївна; Любчук, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Освітній компонент «Основи критичного мислення» містить матеріали, на основі яких кожен здобувач освіти може будувати власну стратегію взаємодії з інформацією, працювати з нею професійно, зокрема і в галузі дизайну. У виданні акцентується увага на актуальності володіння знаннями, вміннями та навичками критичного мислення в умовах сучасних культурно-цивілізаційних викликів.
Keywords: критичне мислення; еристика; аргументація; судження; умовивід; креативне; 16:159.955-021.432