Vergleichende analyse des adjektivs im deutschen und im ukrainischen - Lalajan, N. S.; Podwojska, O. W.; Лалаян, Н. С.; Подвойська ., О. В (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
In der Abhandlung wurde die vergleichende Analyse des Adjektivs und dessen Kategorien im Deutschen und im Ukrainischen durchgeführt. Es wurden Gemeinsamkeiten und Unterschiede im Paradigma des Adjektivs in beiden Sprachen festgestellt. У статті проводиться порівняльний аналіз прикметника та його категорій у німецькій та українській мовах. Встановлено спільні та відмінні риси в парадигмі прикметника в обох мовах.
Порівняльний аналіз прикметника в німецькій та українській мовах
Keywords: das Adjektiv; die Kategorie; vergleichende Analyse; прикметник; категорія; порівняльний аналіз