Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації - (:unkn) unknown (ВНУ імені Лесі Українки, 2021)
У Збірнику представлено Матеріали виступів учасників ІІ Всеукраїнської науковопрактичної Інтернет-конференції «Дошкільна освіта: теорія, методика, інновації». Матеріали подано в авторській редакції.
Keywords: 373.2(082)