Внутрішні і зовнішні загрози кадрової безпеки підприємства - Брах, Світлана Вікторівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Забезпечення економічної безпеки підприємства полягає в досягненні максимальної стабільності функціонування, а також створення основи і перспектив зростання для виконання цілей бізнесу, незалежно від об'єктивних і суб'єктивних загрозливих факторів.
Keywords: Внутрішні і зовнішні загрози; Кадрова безпека