Образ Іншого у творчості Галини Гордасевич - Дубровський, Роман (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті висвітлено особливості гетерообразів у прозових творах Г. Гордасевич. Здійснено аналіз ступеня типізації та новаторства у відтворенні етнообразу Іншого.
Keywords: етнообраз; образ Іншого; гетерообраз; гетеродієгетичний наратив; лексичний маркер; іншування