Використання невербальних засобів комунікацій для графічного оформлення тексту - Станіслав, Ольга Вадимівна; Stanislav, Olha V. (Київський національний лінгвістичний університет, 2006)
Дана стаття пропонує точку зору на використання невербальних засобів писемної мови для графічного оформлення тексту. У результаті аналізу було встановлено, що досліджувані одиниці є прагматично зумовленими і сприяють ефективності комунікації на письмі. The article highlights usage of non-verbal means of written language for graphical setting of the text. The analysis proved that units under a question are pragmatically conditioned and they contribute to efficient communication in written language.
Keywords: шрифт; розташування знаків на площині; зображувальні елементи; графічне оформлення тексту