Психологія взаємодії - Дейнека, Людмила Панасівна; Малімон, Людмила Яківна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
Рекомендовано бібліографічну інформацію про основні форми міжособистісної комунікації, психологічні особливості комунікативних бар'єрів у міжособистісному спілкуванні та способи їх подолання.
Keywords: Міжособистісна комунікація; Комунікативні бар’єри; Етика організаційної взаємодії; Психологічні основи командотворення; 159.9(01)