Ерготерапевтичні стратегії в сучасній реабілітації - Грейда, Наталія Богданівна (Чернівецький національний університет, 2024)
Зайнятість в ерготерапії полягає в тому, щоб допомогти людині з послабленим здоров’ям займатися улюбленою справою, відновити навчання, мати можливість повноцінно відпочивати.
Keywords: реабілітація; ерготерапія