Сорочка в традиційно-побутовій культурі Волинсько-Рівненського Полісся - Вахрамєєва, Галина Іванівна; Vakhramieieva, Halyna I. (My University, 2010)
Розглядаються традиційні види оздоблення поліських народних сорочок – художня вишивка та ткацтво. Аналізується художній орнамент, що відображає світоглядні, етнокультурні та естетичні уявлення прадавніх мешканців.
Keywords: народне вбрання; етнічна самобутність Полісся; вишиванка