Формування етичних засад професійної діяльності психолога в межах освітнього компоненту «Вступ до фаху» - Кульчицька, Ання Валеріївна (Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», 2024)
Формування компетентностей з етики роботи психолога є складним та багатогранним процесом, що потребує систематичної роботи та самовдосконалення. Застосування різноманітних методів, таких як навчальні курси, дискусії, менторство та самостійне вивчення, та інші, сприяють розвитку високих етичних стандартів у психологічній практиці. Розуміння та відповідальне ставлення до етичних аспектів роботи психолога є невід'ємною частиною професійної компетенції у цій сфері. Курс "Вступ до фаху" надає студентам можливість ознайомитися з основними принципами етики та нормами поведінки, що є фундаментом подальшої професійної діяльності в галузі психології.
Keywords: психологія; етичний кодекс психолога; вступ до фаху; інтерактивні методи; етичні дилеми; Ділові ігри; 378:159.9]: 177