Актуальність екосистемного корпоративного підприємництва в сучасних умовах господарювання - Миськовець, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено актуальність екосистемного корпоративного підприємництва в сучасних умовах господарювання
Keywords: корпоративне підприємництво; механізм регулювання