Основи наукових досліджень: програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма нормативної навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" спеціальності 073 "Менеджмент" за освітньою програмою "Менеджмент"
Програма нормативної навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів : 1. Наука, науково-дослідна діяльність. 2. Теорія та практика наукових досліджень. 3. Індивідуальна та колективна наукова робота.
Keywords: основи; наукових досліджень