Значення мотивації допомоги в педагогічній праці - Kryzhanovska, Zoreslava Yu. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
В роботі здійснено огляд наукових досліджень щодо проблеми надання допомоги та мотивації допомоги. Автором підкреслюється значущість сформованої моивації допомоги у педагогічних пацівників.
Keywords: допомога; мотивація допомоги; каузальна атрибуція; зовнішня та внутрішня мотивація