Основні процедури елімінування ризиків у системі економічної безпеки підприємства - Рижук, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено основні процедури елімінування ризиків у системі економічної безпеки підприємства
Basic procedures for eliminating risks in the economic security of the enterprise
Keywords: економічна безпека підприємства; елімінування ризиків