Міжнародний маркетинг: конспект лекцій - Грицюк, Наталія Олександрівна; Grytsyuk, N. O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Конспект лекцій з дисципліни «Міжнародний маркетинг» містять програму навчальної дисципліни, плани лекційних занять, основні поняття і терміни та рекомендовану літературу. Рекомендовано для студентів галузі знань галузі знань 0306 – Менеджмент і адміністрування, спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» денної форми навчання
Keywords: маркетингова діяльність; суб’єкти міжнародного маркетингу; міжнародний маркетинг; Збутова політика; Товарна політика