Документознавство в Україні періоду незалежності: стан і перспективи - Гаврилюк, Світлана Віталіївна (Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», 2023)
У статті висвітлюється роль Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства як центру наукових досліджень, аналізуються праці українських учених, які узагальнюють розвиток документознавства в Україні періоду незалежності (1990-ті роки – перша чверть ХХІ ст.). Увага звертається на проблемні питання історії й теорії науки про документ та перспективи подальших документознавчих студій.
Keywords: документознавство; документознавчі студії; Україна; Український науково- дослідний інститут архівної справи та документознавства; 002(477)