Волинська регіональна організація НРУ в боротьбі за незалежність України - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Київський національний університет імені Лесі Українки, 2003)
В статті досліджується діяльність Волинської регіональної організаці після її утворення.Боротьба організації за незалежність Української держави з районними комітетами КПРС відбувалась на багатолюдних мітингах та на сесіях міських, районниїх та обласних Рад.
Keywords: боротьба; struggle; мітинг; meeting; партія; party