Проєктування та розробка вебзастосунку для онлайн-курсів з використанням фреймворку laravel, мови php та бібліотеки React.js - Жуковський, Максим ‬Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У дипломній роботі досліджено сучасні тенденції онлайн-освіти та проведено порівняльний аналіз платформ Udemy і Prometheus, а також обґрунтовано вибір технологічного стеку на основі Laravel, React.js і MySQL. Проаналізовано вимоги до функціональності системи, включаючи автентифікацію користувачів із ролями «студент» і «викладач», особистий кабінет, модуль управління курсами зі структурою «курс → секції → тести» та різними типами питань з автоматичним підрахунком результатів.
Keywords: ебзастосунок; онлайн-освіта; Laravel; React.js; MySQL; RESTful API; Clean Architecture; Material-UI