Сміхова й травестійна телерелаксація у контексті народної сміхової культури - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2005)
У статті проаналізовано релаксаційну продукцію електронних ЗМІ у проекції на народну сміхову культуру. The given paper is a result of research into entertaining production of electronic mass media projection onto the laughing archaic.
Laughing and travesty tv relaxation in the context of national laughing culture
Keywords: сміхова культура; теорія сміху; релаксаційний дублер; маска; ритуальний обряд; карнавал; culture of laugh; laughter theory; relaxation stand-in; mask; ritual; carnival