Структура і семантика піктограм та ідеограм в англомовних засобах масової комунікації - Макарук, Лариса Леонідівна; Makaruk, Larysa L. (Наук. вісн. Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки, 2008)
У статті проаналізовано семантику та структуру піктограм та ідеограм, які використовуються у сучасному медіа-дискурсі, також звернуто увагу на особливості мови газетних заголовків. The article deals with the structure and semantics of pictograms and ideograms which are used in modern mass media discourse. Great attention is also paid to the peculiarities of newspaper headlines.
Strucuture and Semantics of Pictograms and Ideograms in English Mass Media
Keywords: спілкування, комунікація, медіа-дискурс, піктограма, ідеограма; intercourse, communication, mass media discourse, pictogram, ideogram