Практика навчальна перекладацька : силабус освітньогонормативного компонента - Чарікова, Ірина Василівна; Перванчук, Тетяна Богданівна; Пожарська, Наталія Володимирівна; Юшак, Вікторія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Силабус освітнього компонента «ПРАКТИКА НАВЧАЛЬНА ПЕРЕКЛАДАЦЬКА» підготовки бакалаврів галузі знань 03 «Гуманітарні науки», спеціальності 035 «Філологія», за освітньо-професійною програмою «Мова і література (англійська). Переклад».