Теорія музично-творчої діяльності: програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра - Коменда, Ольга Іванівна; Komenda, Olha I. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Теорія музично-творчої діяльності» для студентів за напрямом підготовки 8.02020401 «Музичне мистецтво» денної форми навчання
Keywords: теорія музично-творчої діяльності; навчальна програма; музичне мистецтво; денна форма навчання