Теоретична модель функціонування емоційного інтелекту в ході професійної діяльності психолога - Амплєєва, О. М.; Amplyeyeva, O. М. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглядається концепція інструменталізації поняття «емоційний інтелект». Аналізуються основні етапи взаємодії психолога з клієнтом. The article deals with the concept of instrumentation concept of «emotional intelligence». Analysis of the main stages of the interaction of a psychologist with the client are represented.
Theoretical Model of Emotional Intelligence in the Professional Psychologist
Keywords: емоційний інтелект; невербальний потік інформації; психологічна проблема клієнта; діалогічна взаємодія; інструменталізація прийомів емоційного інтелекту; підсвідомий рівень; emotional intelligence; nonverbal flow of information; psychological problem of the client; Dialogic interaction instrumentalization techniques of emotional intelligence; subconscious level