Живопис натюрморту аквареллю: методичні вказівки. - Галькун, Тетяна Дмитрівна; Панфілова, Олександра Георгіївна (ВЦ КОГПА ім. Тараса Шевченка, 2022)
Натюрморт є важливим етапом у навчальному процесі підготовки майбутніх художників. Займаючи одне з останніх місць у класичній ієрархії жанрів, натюрморт традиційно домінує у навчальному живописі перших курсів. Методичні вказівки спрямовані на поглиблення знань, вмінь та навичок студентів з техніки акварельного живопису та сприятимуть самостійному опануванню окремих тем.
Keywords: Методичні вказівки; акварельний живопис; натюрморт; 75.049.6.021.32-035.676.332.2(072)