Сучасний стан розвитку видавничо-поліграфічної терміносистеми: неологічний аспект - Медведь, М. М.; Medved, M. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті здійснено спробу дослідити неологічний аспект сучасного стану розвитку української видавничо-поліграфічної терміносистеми. Автор зосереджує увагу на найвагоміших чинниках, які зумовлюють активне термінотворення наприкінці XX – на початку XXI ст. The article deals with the neological aspect of the modern stage of the Ukrainian publishing-polygraphic terminological system development. Author singles aut the most significant factors, causing active formation of new terms in the period of late XX – early XXI centuries.
Modern State of Publishing-Polygraphic Terminological System Development: Neological Aspect
Keywords: видавничо-поліграфічна термінологія; publishing-polygraphic terminology; неологізми; neologism; словники; dictionaries