Оцінка економічного потенціалу Волинського регіону - Потапова, А. Г.; Potapova, A. G. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто методологічні засади дослідження чинників формування, використання та відтворення економічного потенціалу регіону та його складників для розробки методики та проведення аналізу виявлення резервів підвищення ефективності його використання. Проведено аналіз основних складників економічного потенціалу Волинської області.The essence of methodological principles of examined investigational factors of forming, use and recreation of economic potential of region and his components in particular with the purpose of development of methods and realization of analysis on the exposure of backlogs of increase of efficiency of his use. Analysed basic constituens of economic potential of the Volyn region.
Estimation of the Economic Potential of Volyn Region
Keywords: економічний потенціал; виробничий потенціал; трудовий потенціал; фінансовий потенціал; інвестиційно-інноваційний потенціал; регіон; economic potential; productive potential; labour potential; financial potential; investment and innovative potentіal; regіon