Фінанси : програма нормативної навчальної дисципліни для студентів напряму підготовки 6.030601 - "Менеджмент" - Грудзевич, Ігор Теофілович; Hrudzevych, I. T. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предмет дисципліни "Фінанси" вивчає економічні відносини, що виникають у процесі руху фінансових ресурсів між державою, юридичними і фізичними особами та опосередковуються спеціалізованими фінансовими інститутами. Деякі розділи курсу «Фінанси» зв’язані з іншими економічними дисциплінами, які студенти вивчали раніше та будуть вивчати у майбутньому, зокрема: «Основи економічної теорії», «Макроекономіка», «Економіка підприємства», «Теорія фінансів», «Гроші та кредит», «Банківська справа», «Бухгалтерський облік», «Податкова система» та ін. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Фінанси та фінансова система 2. Державні фінанси та фінанси підприємств
Програма нормативної навчальної дисципліни "Фінанси" для студентів галузі знань 0306 – Менеджмент і адміністрування, напряму підготовки 6.030601 – “Менеджмент”
Keywords: фінанси; фінансові ресурси; програма; нормативна дисципліна