Теорія і практика підприємництва : робоча програма нормативної навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «соціологія», зфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є методологія та організація підприємницької діяльності. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика підприємницької діяльності. 2. Планування підприємницької діяльності. 3. Взаємодія суб’єктів підприємництва з іншими установами та державою.
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Теорія і практика підприємництва» для студентів напряму підготовки 6.030101 «Соціологія» (заочна форма).
Keywords: підприємництво; enterprise