Теорія організації : конспект лекцій - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
В навчальному курсі викладено основні теоретичні підходи і концепції сучасної теорії організації. Визначені закони функціонування і розвитку організації, принципи побудови організаційних систем та особливості прояву організаційної культури в них.
Рекомендовано студентам 3 курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»
Keywords: організація; теорія організації