Легітимність як атрибут соціального порядку - Крисюк, Юрій Петрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
У статті розглянуто феномен легітимності в якості атрибуту соціального порядку. Наголошено на тому, що наявність стійкого правопорядку зокрема та соціального порядку в цілому є свідченням легітимності влади в сучасному суспільстві.
Keywords: легітимність; право; правовий порядок; соціальний порядок